dimecres, 5 d’abril del 2017

De tornada a casa! Valoració de l'estada

Benvolguts i benvolgudes,Esperem que el vostre viatge de tornada a casa hagi tingut lloc sense cap contratemps.
També desitgem que la vostra estada hagi estat molt profitosa.

Durant els mesos previs a la vostra estada, hem compartit mitjançant el blog "Pedra, paper, tisores", tot el treball que heu estat confeccionant. 

Ens ha agradat moltíssim comprovar com cada dia avançàveu una mica més en la vostra tasca. Continueu fent recerca i recuperació dels jocs, que formen part del patrimoni inmaterial i, que són una font imprescindible per saber com erem abans, ajudant-nos a saber qui som ara!

Us hem de felicitar perquè heu fet una tasca formidable i fantàstica! Seguiu així, endavant, nois i noies de l'Institut de Flix!

Ens agradaria, si feu algunes feines més relacionades amb els jocs o amb el Sistema Dunar, compartir-les i gaudir-ne. Si teniu fotos, també les podeu penjar al bloc.
Permeteu-nos que us enviem l'enllaç a un reportatge que fa uns anys va emetre TV3 i el Canal33 sobre l'enigma que s'amaga darrere de l'estàtua que vam poder admirar al Museu d'Empúries.
Aquest reportatge exposa un problema que ha acompanyat l'estàtua d'Asclepi des del seu descobriment l'any 1909, és a dir, si l'estàtua representa realment Asclepi, déu de la medicina, o Serapis, una altra divinitat grega d'origen egipci.
 
Si el voleu veure per arrodir la vostra visita... aquí el teniu!
http://www.tv3.cat/videos/4292370/LEsculapi-dEmpuries

Finalment, us enviem l'enllaç al formulari de la valoració de l'estada.
Un cop completada, cliqueu a l'Envia que hi trobareu al final (sapigueu que no us la deixarà enviar si queda en blanc algun dels apartats marcats amb un asterisc).
Per a nosaltres són molt importants les vostres opinions i propostes per tal de millorar el nostre servei.

Carme i l'equip del CdA EmpúriesCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada